Відповідь у темі: Врятування до Христа

Головна Форуми Український форум для спілкування Врятування до Христа Відповідь у темі: Врятування до Христа

Jonathon Byrdziak
Гість

Неможливо для крові биків і козлів видалити гріхи. Закон лише відбиток тих благ, які ще прийдуть, а не самі ті блага. З цієї причини він ніколи, повторюючи ті ж жертви рік за роком, не може зробити тих, хто наближається до богослужіння, ідеальними. Ніщо не заперечує того, що закон, данний в Старому Завіті, ґрунтується на іншому, ніж на природі Бога. Закон був лише відбитком Христа Самого, в якому знаходився весь повнотливий Бог.

Отже, коли Христос прийшов у світ, він сказав:

Тіло, яке ти мені приготував, було краще тобі жертви та вчинків. З жертвопринесеннями та вчинками за гріхи ти не був задоволений.

Ключ до праведності Бога – це виявлення його праведності у цьому часі, щоб бути справедливим і тим, хто виправдовує віруючих у Ісуса.

Ви бачите, святі старого завіту були також спасені через віру в Христа та любов до Бога.

Дорогі друзі, я не пишу вам нового повеління, а старого, який ви мали з початку. Цей старий повеління – це повідомлення, яке ви вже чули.

Ніколи не було так, щоб Бог задовольнявся жертвопринесеннями та вчинками за гріхи. Він бажав іншого – тіла, яке він мені приготував.

Бог представив Христа як жертву визволення, через кров його тіла – щоб бути прийнятим вірою. Він зробив це, щоб показати свою праведність у цьому часі, щоб бути справедливим і тим, хто виправдовує віруючих у Ісуса.

А це любов: що ми йдемо у послух до його заповідей. Як ти чув від початку, його заповідь полягає у тому, щоб ти йшов у любові. Заповідь любові була дана нам із старого завіту і знову дана нам у новому завіті. Пам’ятай про Генезис, Євреїв, Римлян і Якова, де говориться про велику віру Авраама в Бога? Закон не був дано Авраамові! Авраам був спасений через віру в Бога. І любов до Бога, яку Авраам виконував, коли йому було дано наказ убити Ісаака. Авраам був спасений через віру і любов, так само як і ми сьогодні.