Головна › Форуми › Український форум для спілкування › Біблія проти абортів › Відповідь у темі: Біблія проти абортів
Широкий вибір Священного Писання можна було б посилити на очевидну підтримку аборту (як акту вбивства) як внутрішньо нечесний: Єремія 1:5 Перед тим як я створив тебе в утробі, я знав тебе, І перед тим як ти народився, я освятив тебе; Я призначив тебе пророком до націй. Псалом 139:5 Ти створив мої внутрішні частини; Ти в’язав мене в утробі матері моєї. Вихід 20:13 Не вбивай. Єфесянам 1:4 як Він обрав нас в Нім перед заснуванням світу, щоб ми були святими і безпогрішними перед Ним Якщо Бог в’язав нас в утробі матері нашої і знав нас перед заснуванням світу, а вбивство є гріхом (тобто “нечесним”), тоді аборт є вбивством і нечесним.
Ми повинні звернути увагу на те, що Бог знає кожного з нас ще навіть до того, як ми народимося, і призначає кожного з нас для особливої ролі в світі. Це свідчить про цінність кожної людини, створеної Богом, і про те, що вбивство людини є глибоко нечесним.